Læs om de nyeste boligtrends, der hitter hos danskerne

Rigtig mange danskere går op i deres bolig og indretning, og herhjemme findes der rigtig mange dygtige designere og andre kreative hjerner, så mulighederne for flotte designvarer til hjemmet er uendelige. Der findes rigtig mange forskellige ting at vælge imellem, og nogle gange faktisk så mange, at det kan være en smule uoverskueligt at finde rundt i dem alle. Derfor kan du her opdatere dig på de trends og tendenser, der hitter netop nu, og som du med sikkerhed kan investere i, hvis du gerne vil pifte indretningen op derhjemme.

Både til de helt små, de lidt større, de voksne, og de ældre

Ja, boligindretning er for alle aldre, og hvad end du er på jagt efter noget til dig selv eller en, du holder af i fx julegave, fødselsdagsgave, dåbsgave, bryllupsgave, eller noget helt syvende, så kan du med garanti finde noget lækkert, dansk design inden for boliggenren at give den heldige modtager. Nedenfor kan du læse om en række gode forslag, som du kan lade dig inspirere af.

Du har sikkert haft det overalt i huset som barn: gulvtæpper. De er moderne igen, men ikke på samme måde, som du kender med tæppe fra væg til væg, men i stedet store tæpper under spisebordet, under sofaen og sofabordet, skrivebordet eller andre møbler af den store størrelse i din indretning. Vælg dem i farverige nuancer, så de både skaber varme for fødderne, men også for sindet.

Når du har valgt dine lækre, nye tæpper, er det på tide at gå videre til væggene, for det er også vigtigt, at de er prydede med personlige og lækre ting. Dette kunne passende være flotte og grafiske plakater i skønne rammer, der matcher boligens andre møbler. Se for eksempel det kæmpe udvalg hos Plakatdyr, hvor du både kan vælge imellem personlige og unikke produkter, men også en masse læringsplakater til børn og flotte, grafiske plakater, der passer ind i ethvert hjem. Mangler du plakater til væggen derhjemme, er det altid en god idé at tjekke udvalget ud hos Plakatdyr!

Hygge er noget, vi i den grad er kendt for herhjemme, og derfor skal dit hjem naturligvis også emme af hygge og en skøn atmosfære. Det er op til dig, om du vil have en masse stearinlys stående, eller om du vil pryde dit hjem med en masse lamper rundt om i rummene. Det kan både være store gulvlamper, små bordlamper i vindueskarmen, eller måske en stor, flot pendel i spisestuen i flot, dansk design. Uanset hvad giver lys i alle afskygninger en rigtig hyggelig og dejlig stemning, og det kan man næsten ikke få nok af!

Teaktræ er retro, men det er i den grad også yderst moderne og har efterhånden været det i en del år. Et flot skrivebord i teaktræ giver en super stemning i rummet, og er du så heldig at have et hjemmekontor for dig selv, er det oplagt at indrette dig med sådan et bord. En anden mulighed er også at placere et sådan teaktræ skrivebord i et flot hjørne af stuen, så det skaber en hjemlig stemning og udtryk.