Her er Alternativet til den Svenske SUV

Hvis man sendte en spørgeskemaundersøgelse ud til hele Danmark, og bare spurgte dem åbent, hvilken bil de gerne ville have, hvad tror du så de ville svare? Svarene der ville komme tilbage ville kræve en del analyse, da der er meget forskelligt, hvor meget forstand folk har på biler. Nogle ville beskrive deres drømmebil ned i den mindste tekniske detalje, mens andre ville fokusere på hvordan bilen ser ud eller opfører sig på vejen. Men jeg er fuldt ud overbevist om, at størstedelen af svarene ville kunne koges ned til, at folk gerne vil have en svensk SUV. Det er i bund og grund det, der skal til for, at dække vi danskeres behov og få os til at føle os hjemme.

Men rent praktisk er det ikke sådan lige, at få fingre i en svensk SUV. Men Volvo er faktisk kommet på banen med et alternativ, som på alle fronter ser ud til at overhale idéen om den svenske SUV indenom. Det er selvfølgeligt den nye Volvo XC-60 vi snakker om!

Den flotte XC-60 er nemlig indbegrebet af svensk design. Bilen er helt perfekt til det danske vejr og de vejforhold vi har at gøre med hver eneste dag. Når man sætter sig ind i bilen bliver man samtidig mødt  af et smukt og gennemtænkt interiør, der emmer af nordiske værdier og koncepter.

Bilen er dog meget mere end bare flot at se på. Volvo har også overgået sig selv ved, at implementere noget af den nyeste teknologi i stort set alle dele af XC-60’eren. På den teknologiske front er man altså heller ikke nødt til at gå på kompromis, men kan i stedet få det hele.

Men hvad med køreoplevelsen? Mange af os selv har prøvet at forelske os i en bil på papiret, men så opdage, at det ikke holdt i virkeligheden. Man kigger i flere uger på bilen i magasiner og på internettet. Man er helt vild med dens design, og ved bare hvor meget den ville pynte ude i garagen. Måske man endda har set den i virkeligheden henne hos en bilforhandler, og også har siddet i den, og set hvor flot den er på indersiden også. Alle tallene har sikkert set fantastiske ud: god benzinøkonomi og så videre. Men når man så endelig sidder i denne ”drømmebil”, så viser det sig, at køreoplevelsen bare er helt ved siden af. Forhåbentligt er det under en prøvekørsel man finder ud af det, og ikke på køreturen hjem efter man har underskrevet kontrakten.

Men heldigvis er dette også et sted, som Volvo XC-60 klarer sig rigtigt godt på. Den giver en stabil og rolig køreoplevelse, der ikke går på kompromis med noget. Jeg er sikker på, at de fleste vil elske at køre i denne bil.

Tidligere artikelSådan Adskiller Efterskoler Sig Fra Almindelige Skoler
Næste artikelDen Nemmeste Måde for Din Virksomhed at Følge Med Tiden