Gravid? Få styr på alle indkøbene til baby her

Har du lige testet positivt på en graviditetstest, og er ved at danne dig et overblik over, hvad du skal nå at anskaffe dig, inden den lille ny kommer? Eller har du for længst vænnet dig til tanken om at skulle være forældre for første gang, men vil gerne lige dobbelttjekke, at du har fået købe det hele, så er det en rigtig god idé at kigge med her. Her i artiklen kan du nemlig orientere dig omkring nogle af de gode produkter og tilbehør, som er gode at anskaffe sig til den første tid, og så kan du selv vurdere, hvorvidt du ønsker at købe brugt og eller nyt.

Brugt eller nyt

Forberedelsen til at en lille ny kommer til verden kan nemlig godt være en dyr fornøjelse, men det behøver det ikke at være, hvis man kigger sig lidt for og går efter tilbuddene – og bedre endnu: køber brugt. Mange ting til baby fejler nemlig ikke noget, fordi det bliver brugt i så kort tid, og ikke rigtig kan nå at blive slidt. Man kan købe næsten alt brugt, men nogle ting er bedst at købe fra ny, såsom madrasser, sko, bidelegetøj, mm. Brug din egen sunde fornuft, og vurdér, om tingene fremstår i god stand.
Babylister findes der uendelige af, men tænk dig godt om, inden du farer ud og køber alt på listen. Det er nemlig vigtigt at se på, hvem der har udstedt listen. Er det en babytilbehørsforhandler, eller er det en offentlig instans?

De vigtigste ting

Det kan som udgangspunkt være svært selv at selektere i de mange ting, man bliver introduceret for, men der er nogle produkter, som for mange er strengt nødvendige: seng (fx vugge eller tremmeseng), vogn (barnevogn, kombivogn), dyne, sengelinned, bodyer, bukser, trøjer, bleer, pusleplads, babyalarmer, vaskeklude, badekar, huer, kørepose, køredragt, autostol, ammepude, babynest, lampe med blid belysning, stofbleer, mm.

Listen er naturligvis længere, alt efter hvem man spørger, og denne liste fungerer blot som en vejledende tjekliste, og der er helt sikkert noget, som, du synes, er uundværligt, som du ikke finder her på. Der er også en række sjove og søde ting, man kan erhverve sig, fx en personlig og unik fødselstavle. En fødselstavle er et perfekt minde om den dag, dit barn kom til verden, og en fødselstavle passer perfekt ind i indretningen på et børneværelse. Du kan selv bestille din fødselstavle, når du har født, eller du kan ønske dig den barselsgave eller barnedåbsgave.