Det bedste til din babys hygiejne

En baby er det bedste. Det kan ikke siges meget kortere. De små babyer er så søde og så fulde af energi og mod på livet. Vi elsker at følge deres udvikling, som begynder den dag, de bliver født, og så ellers bare går over stok og sten, lige til den dag, de flytter hjemmefra. Specielt i de tidligste måneder sker der store ting hver eneste dag. Der er nok at snakke om for mor og far, når baby er kommet i seng. Med en ren ble på, naturligvis, for det med wc tager tid at lære.

Hvis du ikke i forvejen kander bleerne og hygiejneprodukterne fra Pampers, så er der mange gode grunde til at lære dem at kende nu. Hvis du har en lille baby, der skal skiftes med jævne mellemrum, så har Pampers de gode produkter, der egner sig specielt til de små. Du kan få bleer fra Pampers til de helt nyfødte piger og drenge, og selvfølgelig kan du får dem helt op til den store størrelse, hvor de allerede er begyndt at lære at klare sig selv.

Blid og nænsom pleje

Pampers sidder perfekt på de små. Og de er designet således, og fremstillet i sådanne bløde materialer, at babys sarte hud ikke bliver irriteret ved samlinger og åbninger i bleerne. Når du skifter ble på baby, så prøv at tørre ham eller hende med en af de skånsomme, blide vådservietter fra Pampers. De er effektive, men meget bløde, så de ikke generer babys hud.

Baby bliver hurtigt ren og frisk med disse skønne vådservietter. Du kan få dem i store økonomipakker, så du har til lang tids dagligt brug.

Køb dem i verdens bedste webshop

Hos rossmann.dk finder du produkter til dem, du holder af. Her finder du af samme grund også de mange skønne produkter fra Pampers. Det er vigtigt at vi passer godt på hinanden, ikke mindst de allermindste. Med bleer og vådservietter af høj kvalitet kan du sikre dig, at baby får de bedste første leveår, hvor bagdelen behandles skånsomt og nænsomt med de bedste produkter.

Tidligere artikelDet første par sko skal være det bedste
Næste artikelDansk æblevin i den fine ende