Camping trender i Danmark

Camping

Camping i telt bliver mere og mere populært i Danmark og danskerne er vilde med at komme ud i den danske natur.  Mange tilvælger camping, fordi det giver en utrolig ro og frihed, og derudover er det meget børnevenligt. Dertil er det en stor fordel, at det ikke behøver at være dyrt at tage på campingferie. Budgettet afhænger af behovet for udstyr.

Kan man sove godt i et telt?

Du sidder måske og tænker, at man umuligt kan sove godt i et telt, men der kan du godt tro om.  Markedet har udviklet sig markant de seneste år, så man faktisk kan få en rigtig god nattesøvn.  Især har der de seneste år været meget fokus på at forbedre indeklimaet, så det er behageligt at opholde sig i sit telt. Her vinder især bomuldstelte frem, da de kan forblive kølige, selv når solen bager. Derudover er de åndbare og kan desuden klare regn og vind, hvilket må siges at være vigtigt, når man befinder sig i de danske vejrforhold.

Udover ovenstående skal det også siges, at markedet for ekstraudstyr til camping er boomet de seneste år, hvilket betyder, at du kan forbedre din nattesøvn markant. Der udvikles især meget på liggeunderlag og soveposer, så de også er behagelige at benytte.  

Hvad kan man lave på campingferien?

Afhængigt af hvor du vælger at campere, har du forskellige muligheder for aktiviteter. Mange campingpladser har aktiviteter for hele familien såsom minigolf, legepladser, svømmehaller og fitnesscentre.

Derudover foregår camping i Danmark ofte i nærheden af skov og strand, så det er oplagt at tage på opdagelse i naturen, tage på vandreture og blot nyde den danske natur, som mange af os ser for lidt til i løbet af en travl og hektisk hverdag.

Har i brug for en udflugt, så er danske campingpladser spredt ud over hele landet, så i kan vælge en campingplads, som ligger tæt på en forlystelsespark eller anden underholdning, så i kan komme ud, hvor der er fart over feltet.

Slå lejr i den fri natur

Mange vælger at campere på mange af de danske campingpladser, men glem ikke muligheden for et ægte outdooreventyr, hvor i blot tager ud i skoven, slår lejr og nyheder den ro og frihed der er. Flere steder er der faktisk fri teltning og ellers findes der også et hav af shelters rundt om i landet, som man frit kan benytte. Faktisk findes der shelters i mange forskellige størrelser, hvor nogle kan rumme op til 30 personer. Nogle shelters kan bookes på forhånd mens andre blot har først-til-mølle.

Camping kan tilbyde dig og din familie frihed og frisk luft. Derudover er der ofte et nærvær i familien, som ikke findes andre steder, da man kommer langt væk fra den hektiske hverdag. Der er også en frihed i, at man hurtigt kan flytte til en ny destination, da alt udstyr nemt kan pakkes sammen og sættes op et nyt sted. Overvejer du camping for dig og din familie, så kan vi på det kraftigste anbefale det.

Tidligere artikelNår Bilsælgeren er Irriterende Ligeglad med Dig
Næste artikelGravid? Få styr på alle indkøbene til baby her