Lækker hovedret.
2 pers.
Ingredienser
2 stk. kyllingebryst
salt, friskkværnet peber
2 tynde skiver parmaskinke
2-3 spsk. olivenolie
2 store, skrællede bagekartofler
Salat:
2 spsk. rosiner
2 spsk. balsamico
2 spsk. olivenolie
en stor håndfuld blandet salat
25 g valnøddekerner
Fremgangsmåde
Dup kødet tørt og drys det med salt og peber. Sno en skive parmaskinke om hvert stykke kød og fæst den med en tandstikke.
Steg kyllingebrysterne 6-8 minutter på hver side. Tag dem op og hold dem varme. Kom lidt mere olie på panden og steg kartoffelternene gyldne og sprøde under omrøring. Drys salt og peber på.
Damp rosinerne 1 minut under låg i balsamico, afkøl og tilsæt olivenolie og salt. Dette kan gøres i forvejen. Fordel salaten på 2 tallerkner, drys med rosindressingen og kartoffeltern. Skær kyllingebrysterne i skiver, anret dem på tallerknerne og pynt med valnøddekerne.