Ingredienser
- 1 stk. andebryst a’ 300 g.
- 500 g. grøntsager
- 1 1/2 deciliter hønsebouillon
Marinade
- 1/2 deciliter Soyasauce
- 2 spsk. hedvin
- 1 fed hvidløg, presset
- 2 spks. frisk citronsaft
- 1 tsk. mørk farin
Fremgangsmåde
- Ingredienserne til marinaden røres sammen.
- Skind og fedt skæres fra andebrystet i et stykke.
- Brystet skæres i tynde strimler på 1 x 1 cm. og lægges i marinaden i 1 – 2 timer.
- Skind med fedt steges i en wok eller på en stor pande ved jævn varme, således at fedtet smeltes fra. Skindet tages op.
- Der skrues op for varmen. Marinaden hældes fra kødet, der lynsteges i andefedtet 2 – 4 min. til kødet er svagt rosa.
- Kødet tages op, og grøntsagsblandingen lynsteges i ca. 5 min. Grøntsagerne skal stadig være sprøde.
- Kød, marinade og bouillon tilsættes og det hele varmes igennem.
- Jævnes evt. med maizena. Serveres med ris.
Velbekomme.