Ingredienser
Bund:
- 3 æggehvider
- 150 gram sukker
- 150 gram finthakkede (malede) mandler
Fyld:
- 3 æggeblommer
- 3 spsk sukker
- 3 dl piskefløde
- 4 Daim (eller 2 dobbelte)
Fremgangsmåde
- Pisk æggehviderne næsten stive og vend sukkeret i
- Pisk det hele stift og vend de finhakkede (malede) mandler i
- Kom marengsmassen i en smurt meldrysset springform og bag den i ca 30 min ved 175°C
- Afkøl bunden helt på pageristen, inden isen kommes på
- Pisk pløden til flødeskum og vend den i æggemassen sammen med grofthakket Daim
- Fordel ismassen oven på marengsbunden og dæk den til
- Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer
- Servering: Lad isen stå i 20 min på køkkenbordet før servering
Velbekomme og godlivstil siger vi!