Effektiv slankekur

af Anne Jensen

Slankekur er vel nok et af de mest forhadte ord i det danske sprog.

Det betyder, at man skal opgive at spise alle de superlækre desserter, opgive lørdagsslikket og så skal man vel også dyrke motion? Det betyder et farvel til alt, hvad man priser højt her i livet.

Hvorfor er en slankekur så svær at overholde?

Foranstående er nok noget overdrevet, men det er et faktum, at slankekur kræver en gevaldig omlægning af hidtidige vaner, og ovenstående beskrivelse kan man sagtens nikke genkendende til, når man er midt i sin slankekur.

Kroppen vænner sig til visse mængder af alt, hvad man propper i den. Hvis man i lang tid har vænnet kroppen til at den skal have 250 g. chokolade om dagen eller 10 øl, ja så er kroppen og psyken blevet afhængig af det. Afhængiheden afhænger selvfølgelig af, hvor meget kroppen er blevet vant til og længden af “misbruget”.

Slankekur, er det muligt?

Man skal jo stadig spise, og heldigivis er afhængigheden af usund mad noget man kan lave om på, og der findes masser af lækre opskrifter, der indeholder næsten ingen fedt.

Slankekur med eller uden motion?

Man kan for så vidt godt drage nytte af en slankekur, selvom man ikke har tid eller lyst til at motionere. Det kræver så bare, at man spiser endnu mere fedtfattigt end en person, der både spiser forholdsvist fedtfattigt og samtidig dyrker motion.
Folk med gode varen har langt større succes. Dette kan være en ugenlig løbetur, cykel til og fra arbejde eller en ny favorit, kano tur med frisk luft og god motion.

Husk på at motion også kan være sjovt. Man behøver ikke starte ud med at løbe en marathon. En rask gåtur i skoven kan sagtens gøre det. Udover motionen (og vægttabet) giver en tur i skoven et frisk pust til din psyke – du får måske endda endnu mere lyst til at overholde din slankekur.

I bund og grund handler det om at forbrænde mere end man indtager. Så simpelt er det!
Vi anbefaler slanke hacks fra Diet Mash. Der er virkelig nogle gode tips til at få succes.

Når du har nået dit mål så kan jeg anbefale lækkert tøj fra toftshop.dk.