Skyd Ikke Drømmen om En Ny Bil Helt i Stykker

Ny bil

Vidste du, at mere end 33% af alle danskere drømmer om, at kunne få en ny bil? For nogle af dem, handler det selvfølgeligt om, at den gamle bil ikke rigtigt er behagelig at køre i længere. Måske er det en ældre model uden ordentlig affjedring, eller også er den ved at falde så meget fra hinanden, at det kun er et spørgsmål om tid før et nyt bilkøb bliver aktuelt alligevel. Men for størstedelen af dem, der længes efter en ny bil, er det nogle andre faktorer der er på spil.

Rigtigt mange af os lever en hverdag, der er ret rutinepræget og ensformig. Vi stå op på et bestemt tidspunkt hver morgen, spiser den typiske morgen, tager arbejdstøjet på, hopper ind i bilen, sidder fast i trafikken, møder op på arbejdet og så videre. Det er den samme proces dag ud og dag ind. Hvilket ikke nødvendigvis er helt skidt: der er trods alt en grund til, at du gør det. Du kan godt lide smagen af det mad, du spiser om morgenen, så hvorfor ændre det? Du er glad for dit arbejde, og har gode kolleger, så hvad gør det, at tingene er lidt ensformige? Vi har ikke lyst til at ændre alle de gode ting, heller ikke selvom de måske sætter lidt rigeligt struktur på vores hverdag og liv.

Men der er nogle ting man kan gøre for, at sætte lidt ekstra farve på hverdagen. Man kan eksperimentere med smagsvarianter af det morgenmad man spiser til hverdag. Eller måske gøre Tirsdag til pandekage-dag: hvor du står ekstra tidligt op, og laver pandekager til dig selv og din familie. Det rykker lidt ved rutinen, og gør alting lidt sjovere. Det er her hvor den nye bil kommer ind i billedet. På en typisk dag, bruger du flere timer i din bil, når du kører til og fra arbejde. Du kører også i bilen, når du skal ud at handle, besøger dine venner eller tager på bilferie. Det er altså et oplagt sted, at lave en lille ændring, da den vil forandre en stor del af din hverdag, uden at gå på kompromis med de ting du godt kan lide ved din rutine.

Det bedste af det hele er, at når man indser at ovenstående er grunden til man gerne vil have en ny bil, så behøver den faktisk ikke være ”ny” som sådan. Du kan købe en brugt Audi, og få nøjagtigt samme fordele i form af en opgradering af din daglige rutine, uden at sprænge budgettet. Så der er ikke nogen grund til, at lade drømme være drømme: med en brugt bil, kan du sætte lidt ekstra kulør på hverdagen, og gøre livet en hel del sjovere.

Tidligere artikelVi Er Nødt til at Anerkende Vores Svage Sider
Næste artikelJægeren i Skoven har Samme Kunstneriske Elegance som Maleren i Studiet