
ca. 200 stk.
Ingredienser
250 g mel
1 tsk. Hjortetaksalt
1 tsk. Kardemomme
½ tsk. Stødt ingefær
1 tsk. Stødt sort pener
75 g koldt smør i små stykker
1 tsk. Fintrevet citronskal
50 g smuttede. Grofthakkede mandler
125 g sukker
2 sammenpiskede æg
Fremgangsm & aring;De
Bland mel. Hjortetaksalt og krydderier godt sammen. Smuldr blandingen med smør. Tilsæt resten af ingredienserne. Lad dejen hvile i køleskab i mindst 1 time. Del dejen i 4 og tril hver del til en lang blyantstynd stang. Skær den ud i småstykker på størrelse med store bønner og tril dem til pebernødder. Sæt dem på en bageplade og bag ved 200 grader i ca. 8 minutter. Bag dem til de er lysebrune og afkøl dem, så på en bagerist.