Boller med krydderurter

20 stk.

Ingredienser

3 frosne spinatkugler
2 dl kogende vand
1½ dl mælk
50 g gær
1 spsk. olie
2 tsk. salt
1 bk. karse
1 dl fintklippet purløg
1 dl fintklippet persille
150 g sigtemel
600 g mel
æg til pensling

Fremgangsmåde

Spinatkuglerne hældes over med kogende vand og tøes op i en lille kasserolle. Mælken og olie tilsættes, blandingen afkøles og gæren røres ud heri. Halvdelen af melet og de øvrige ingredienser kommes i en skål og blandes godt. KOm væden ved og resten af melet lidt efter ldit til dejen får en passende konsistens. Ælt godt til den er smidig. Stil den til hævning ca. 1 time. Dejen slås ned og formes til 20 aflange boller. Efterhæv i 30 minutter. Pensl med æg og bages ved 225 grader i 15-20 minutter.