
4 pers.
Ingredienser
½ lille rødkål
1 stor gulerod
2 røde æbler
1 spsk. citronsaft
1 mellemstort rødløg
100 g mager, revet cheddarost
Pynt:
strimler af rød chili
gulerodsstrimler
Dressing:
3 spsk. kalorielet mayonnaise
3 spsk. mager yoghurt naturel
1 fed presset hvidløg
1 tsk. paprika
1-2 tsk. stødt chili
1 knsp. cayennepeber
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Del rødkålen i 2 halvdele og fjern stokken. Striml bladene fint og læg dem i en stor skål. Riv guleroden groft. Bland det med kålen. Skær æbler i fine tern, læg dem i en lille skål og dryp citronsaft over, så de ikke bliver mørke. Bland æblestykkerne i rødkåls- og gulerodsstrimlerne. Riv løg og rør det i de andre grønsager sammen med ost. Bland det godt.
Lav dressingen ved at blande alle ingredienserne. Vend dressingen i grønsgerne og bland det hele godt. Dæk skålen til og stil i køleskab i 1 time, så smagen kan udvikle sig.