
Ingredienser
svinekam. Ridste og med benene skåret fra
2 spsk. Fennikelfrø
1 hvidløg
frisk rosmarin
salt
Marinade.
balsamico
olivenolie
friske laurbærblade
Fremgangsm & aring;De
Knus fennikelfrø i en morter. Drys dem på undersiden af stegen. Hvidløget knuses let i morteren. Smør kødet med hvidløg. Vend stegen om Så sværen er opad. Hak rosmarin groft og læg det ned i ridserne. Læg overskydende rosmarin. Hvidløg og fennikelfrø i en bradepande. Hæld balsamico over Så bunden er dækket. Tilsæt lidt olivenolie. Riv laurbærbladene groft og læg dem i bunden af bradepanden. Læg stegen ned i bradepanden med kødsiden nedad. Lad kødet hvile i marinaden i 30 minutter. Tag derefter stegen op og læg de afskårne ben i bunden af bradepanden. Læg stegen ovenpå benene; Drys salt på stegens kødside og på sværen. Sæt ovnen på fuldt blus og sæt stegen ind.
Efter 20 minutter skrues der ned til 220 grader. Stegen skal have 1 time ialt. Stegen serveres i tynde skiver med pitabrød. Hæld skyen fra bradepanden over kødet inden servering.