Livsstil og God Mad

Marinerede steaks og champignon i krydderolie

8 pers.

Ingredienser

8 steaks
frisk timian
frisk oregano
salt, friskkværnet peber
2 hvidløgsfed
1 knsp. spidskommen
2 spsk. olivenolie
1 citron

Markchampignon med krydderolie:
4 store markchampignon
1 fed hvidløg
1 knsp. chili
frisk timian
salt,
4 spsk. olivenolie
smør

Fremgangsmåde

Pil hvidløgsfed og kom det i en morter sammen med chili, frisk timian og salt. Knus det godt. Tilsæt olivenolie og rør rundt. Hæld krydderolien over markchampignon og læg til sidst en smørklat på hver champignon og stil dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 grader.

Steaks:
Bland timian, oregano, spidskommen og salt i en morter med hvidløg, der ikke pilles. Stød det hele godt. Bank bøfferne ud med håndfladen. Mens panden varmer op, røres krydderiern med olivenolie. Skræl en citron, hak skallen groft og rør den sammen med olien. Krydr bøfferne med friskkværnet peber og gnid dem godt med marinaden. Lad bøfferne trække lidt inden de steges.

Exit mobile version