Fyldte horn

16 stk.

Ingredienser

50 g gær
2½ dl lunkent vand
125 g smeltet smør
2 æg
1½ tsk. salt
2 tsk. sukker
500 g mel

Fyld 1:
200 g pikantost
150 g skinke i strimler
50 g revet mozzarella ost

Fyld 2:
150 g champignon
150 g bacon i tern
2 dl piskefløde
salt, peber

Fremgangsmåde

Gæren røres ud i lunkent vand. Smørret smeltet og hældes i dejen. Øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes godt sammen og stilles til hævning et lunt sted i 30 minutter.

Fyld 1 tilberedes:
Pikantost, skinke og revet ost blandes og stilles koldt.

Fyldt 2 tilberedes:
Champignon renses og hakkes. Bacon steges, de hakkede champignon tilsættes og svitses med. Fløden hældes ved og fyldes koger ind til en tyk masse. Smag til med salt og peber. Stil til afkøling.

Dejen slåes ned og deles i 2 kugler. Hver kugle rulles ud til en rund cirkel. Denne skæres i 8 trekanter. Der kommes en skefuld fyld på hver trekant og de rulles sammen fra den brede ende. Form til horn og læg på en bageplade. Bages ved 200 grader i 12-15 minutter.

TIP:
Gode til madpakker, skovture, frokost, nem aftensmad osv.