4 pers.
Ingredienser
1 stor håndfuld friske timianblade
1 knsp. tørrede chiliflager
2 fed hvidløg i tynde skiver
saft af 1 citron
5 spsk. jomfruolivenolie
4-8 portobellosvampe
1 klat smør
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 220 grader. Stød timian, chili og lidt hvidløg i en morter. Pres citronsaft i og tilsæt olivenolie. Pensl svampene over det hele med marinaden – det hele skal bruges. Pak svampene tæt sammen i et smurt fad. Lav 2-3 snit hver svamp og stik de tiloversblevne hvidløgsskiver i. Fordel smørret i småklatter over svampene og krydr med salt og friskkværnet peber.
Bag i ca. 15-25 minutter, afhængig af størrelse.
TIP:
gode som tilbehør til steaks, i en salat eller striml dem tilsæt lidt fløde og server til friskkogt pasta.