
14 stk.
Ingredienser
125 g smør
2 spsk. akaciehonning
100 g rørsukker
2 store æg
½ tsk. kardemomme
125 g mel
saft af 1 appelsin
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. natron
Pynt:
100 g hasselnødder
1-2 spsk. honning
Fremgangsmåde
Rist hasselnødderne på en slip-let pande over svag varme. Når de er let ristede, hældes honningen over. Lad nødderne glasere. Hæld nødderne på bagepapir.
Smelt smør og honning og lad det køle af. Pisk æg og sukker sammen med smørret og tilsæt mel, kardemomme, bagepulver, natron og appelsinsaft. Pisk godt. Fordel dejen i papieforme, der er sat i metal muffin-forme. Fyld papirsformene 2/3 op og fordel nødder henover.
Bag kagerne ved 220 grader i 15-20 minutter.