Tikka kylling

4 pers.

Ingredienser

1½ dl yoghurt naturel
1 spsk. friskrevet ingefær
2 fed knust hvidløg
1 tsk. chilipulver
1 spsk. stødt korianderfrø
1 tsk. salt
4 spsk. citronsaft
2 spsk. olie
750 g kyllingebrystfilet i tern

Pynt:
1 løg i skiver
2 tomater i kvarte
4 små citronbåde

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienser sammen i en skål undtagen kyllingetern. Læg derefter kyllingekødet ned i marinaden. Dæk det til og lad det stå i køleskab natten over.
Sæt kyllingeternene på 4 spyd og grill dem under en forvarmet ovn i 5-6 minutter. Vend dem flere gange. Tag kyllingestykkerne af spiddene og arranger dem på seperate tallerkner eller server dem hele.
Pynt med løg, tomater og citronbåde ved servering.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik