
4 pers.
Ingredienser
250 g æggenudler
salt
500 g kyllingebryst filet
1 bdt. Purløg
1 lille stykke frisk ingefær
2 fed hvidløg
1-2 tørrede chilier
5-6 spsk. Olie. Gerne jordnøddeolie
3 spsk. Soya
1-2 spsk. Citronsaft
Fremgangsm & aring;De
Nudlerne koges efter anvisning & #8211; De må ikke være for bløde Da de også skal steges. Hæld dem i en sigte og lad den dryppe godt af. Skær kyllingekødet i tynde strimler. Skær forårsløg i ringe eller også strimler. Ingefær og hvidløg hakkes fint. Chilier knuses. En stor pande eller også wok pensles med 3-4 spsk. Olie og varmes op ved kraftig varme. Kylling tilsættes. Rør godt og lad det brune på alle siderne 1-2 minutter. Læg kødet op på siderne og tilsæt i midten frisk olie. Løg. Ingefær; Hvidløg og chili & #8211; Steg det hele. Hæld nudlerne op på panden med de sidste dråber olie & #8211; Røg godt hele tiden. Efter godt 1 minut tilsættes soya og citronsaft hurtigt. Server.