Flanksteak marineret med mangochutney

Ingredienser

ca. 8-900 g flanksteak
1 lille glas mangochutney
4 store bagekartofler
4 fed hvidløg
olivenolie
1 krølsalat
2 tomater
1 lille dåse majs
1 lille agurk
olie-eddike dressing

Fremgangsmåde

Mangochutney og 1 dl olivenolie blandes sammen. Kødstykket lægges i et fad og mango-olieblandingen hældes over. Marineres i 3-4 timer eller natten over, skal stå køligt.
Krølsalaten skylles godt, brækkes i mindre stykker. Agurk skrælles og skæres i tern, blandes i en skål med de drænede majs. Tomater skæres i skiver og anrettes pænt på toppen.
Kartoflerne skrælles, skæres i tynde skiver. Hvidløg hakkes. Ca. ½ dl olivenolie varmes på en pande. Kom hvidløg på og de skivede kartofler, lad dem riste godt igennem og vend dem et par gange. Krydr godt med groft salt og friskkværnet peber.
Flanksteaken lægges på direkte varme på grillen i ca. 5-7 minutter på hver side, men vend et par gange. Lad kødet trække et par minutter inden den skæres ud.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik