
Lækker og nem kyllingeret.
Ingredienser
½ dl mel
salt, friskkværnet peber
4 kyllingebryst fileter
1 spsk. olivenolie
1 spsk. smør
½ dl hvid balsamico
2 fed hvidløg, presset
2½ dl tør hvidvin eller hønsebouillon
2 tsk. frisk rosmarin, finthakket
2 spsk. grov sennep med kerner
2 forårsløg, finthakket
11/4 dl Kalamata oliven, udstenede
1 tsk. kapers
2 blommetomater, udkernede og skåret i tern
Fremgangsmåde
Vend kyllingebrysterne i en blanding af mel, salt og peber. Sauter på en pande i en blandinge af olie og smør. Sauter i 6-7 minutter. Tag dem af panden og hold dem varme. Tilsæt balsamico og hvidløg og reducer til der er ca. 1 spsk. tilbage. Det tager ca. 1-2 minutter. Tilsæt vin /bouillon og rosmarin og kog det op, rør af og til. Kog i 3-4 minutter eller til det tykner lidt og er reduceret til halvdelen.
Pisk sennep i og kog i 1 minut. Tilsæt forårsløg, kapers, oliven, salt, peber og tomater. Rør det godt rundt.
Hæld blandingen over kyllingebrysterne.