
Lækker og nem kyllingeret.
Ingredienser
½ dl mel
salt. Friskkværnet peber
4 kyllingebryst fileter
1 spsk. Olivenolie
1 spsk. Smør
½ dl hvid balsamico
2 fed hvidløg. Presset
2½ dl tør hvidvin eller også hønsebouillon
2 tsk. Frisk rosmarin. Finthakket
2 spsk. Grov sennep med kerner
2 forårsløg. Finthakket
11/4 dl Kalamata oliven. Udstenede
1 tsk. Kapers
2 blommetomater. Udkernede og skåret i tern
Fremgangsmåde
Vend kyllingebrysterne i en blanding af mel. Salt og peber. Sauter på en pande i en blandinge af olie og smør. Sauter i 6-7 minutter. Tag dem af panden og hold dem varme. Tilsæt balsamico og hvidløg og reducer til der er ca. 1 spsk. Tilbage; Det tager ca. 1-2 minutter. Tilsæt vin /bouillon og rosmarin og kog det op. Rør af og til. Kog i 3-4 minutter eller også til det tykner lidt og er reduceret til halvdelen.
Pisk sennep i og kog i 1 minut. Tilsæt forårsløg. Kapers. Oliven. Salt. Peber og tomater. Rør det godt rundt.
Hæld blandingen over kyllingebrysterne.