
6 pers.
Ingredienser
Sauce:
1½ kg tomater uden kerner og hakket
8 forårsløg, hakket
8 finthakkede fed hvidløg
2 røde snack pebre i tynde strimler
½ bdt. friskhakket koriander
1 bdt. friskhakket basilikum
salt
1 spsk. olivenolie
1 løg, hakket
8 grønne peberfrugter, hakket
3 gule peberfrugter, i tynde strimler
3 røde peberfrugter, i tynde strimler
1 tsk. røde chiliflager
500 g champignon i skiver
500 g pasta
250 g revet mozzarella
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne til saucen og lad den koge sammen. Skru ned for varmen og lad det simre i 45-60 minutter.
Imens varmes olien op. Tilsæt løg,grøn peber, gul peber, rød peber, chiliflager og champignon. Sauter 7-10 minutter eller til grønsagerne er al dente.
Hæld friskkogt pasta på et fad. Hæld tomatsaucen over og derefter peberfrugt-blandingen. Top med reven mozzarella og server med det samme.