Seven layer salad

Ingredienser

1 iceberg
½ rødkål
1 lille blomkål
ca. 300 g frisk spinat
1 mellemstort løg
450 g bacon
1 tube mayonnaise
frisk parmesanost

Fremgangsmåde

Skær bacon i små stykker og rist det hårdt (gerne ad flere gange), drænes for fedt.
Iceberg skæres i små stykker og lægges i bunden af en stor skål eller et dybt fad. Rødkål skæres ligeledes i småstykket og lægges i et lad ovenpå. Ligeså dan med blomkål, som deles i buketter. Spinat hakkes og lægges ovenpå. Løges hakkes meget fint og spredes i et tyndt lag. Ristes bacon drysses ovenpå og mayonnaise kommes på så det dækker hele overfladen. Drys med masser af frisk revet parmesanost.
Tildækkes og stilles i køleskab – laves gerne aftenen før servering.

TIP: Salaten tager sig flottest ud i en glasskål og den mixes først ved bordet.