
Ingredienser
Rub:
2 spsk. tørret oregano
4 fed knust og hakket hvidløg
salt, friskkværnet peber
Baste:
11/4 dl god olivenolie
2 spsk. tørret rosmarin
2 spsk. tørret oregano
2 spsk. tørret basilikum
4 kyllingebryster uden skind
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne til rub’en og gnid det ind i 4 kyllingebryster uden skind. Lad det stå i kølskabet nogle timer.
Tænd op i grillen og lad kullene blive varme og klare til at grille på.
Kom kyllingestykkerne på over direkte ild og giv dem ca. 1½ minut på hver side. Flyt til inddirekte varme og pensl dem med baste’en. Lad baste’en sidde i ½ minut og vend så, pensl igen. Vend og pensl mange gange, men husk at putte låget på mellem hver gang.
Server evt. med grillede asparges og portobello svampe.