
Ingredienser
187 g mel
1½ tsk. Natron
1 tsk. Bagepulver
½ tsk. Salt
1 tsk. Kardemomme
½ tsk. Revet muskatnød
250 g sukker
3 æg
1½ dl olie
1½ revet gulerod
11/4 dl valnødder
11/4 dl rosiner der har lagt i blød i varmt vand i 10 minutter eller også i opvarmet rom
125 g flødeost naturel
1 æggeblomme
11/4 dl sukker
½ tsk. Vaniliesukker
Fremgangsm & aring;De
Sigt de tørre ingredienser sammen. I en anden skål røres æg. Olie. Revet gulerod. Valnødder og rosiner sammen.
I en 3. Skål blandes flødeost. Æggeblomme. Sukker og vaniliesukker
Vend de tørre. Sigtede ingredienser i ægge-/olieblandingen. Rør indtil det er netop blandet.
Fyld muffinsforme 3/4 op. Kom 1 tsk. Af flødeosteblandingen på toppen af hver muffins; Bages i 20 minutter eller også til de er .