
4 pers.
Ingredienser
1 parteret kylling
2 spsk. smør
2 spsk. majsolie
1 hakket løg
3 fed finthakket hvidløg
2 store peberfrugter i tern
3 dl hønsebouillon
2 dl tomatpure
peber eller chilipulver
2 dl majskerner
40 oliven med fyld
300 g bacon i skiver
Fremgangsmåde
Fjern evt. skind fra kyllingen. Brun stykkerne i en blanding af smør og olie og tag op. Svits løg, hvidløg og peberfrugter i resten af fedtstoffet. Tilsæt bouillon og tomatpure – det hele blandes godt. Smag til med peber eller chilipulver……..men HUSK chili bliver stærkere når det koger med!!!!
Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden sammen med majskernerne og oliven. Læg låg på og lad retten snurre i 40 minutter til kødet er helt mørt. Jævn saucen let.
Rist baconskiverne sprøde. Anret kyllingestykkerne i et halvdybt fad, hæld saucen over og fordel baconstrimlerne på toppen. Server med løse ris.