Kylling a la Poblano

4 pers.

Ingredienser

1 parteret kylling
2 spsk. Smør
2 spsk. Majsolie
1 hakket løg
3 fed finthakket hvidløg
2 store peberfrugter i tern
3 dl hønsebouillon
2 dl tomatpure
peber eller også chilipulver
2 dl majskerner
40 oliven med fyld
300 g bacon i skiver

Fremgangsm & aring;De

Fjern evt. Skind fra kyllingen. Brun stykkerne i en blanding af smør og olie og tag op. Svits løg. Hvidløg og peberfrugter i resten af fedtstoffet. Tilsæt bouillon og tomatpure & #8211; Det hele blandes godt. Smag til med peber eller også chilipulver & #8230; & #8230;..Men HUSK chili bliver stærkere når det koger med!!!!
Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden sammen med majskernerne og oliven. Læg låg på og lad retten snurre i 40 minutter til kødet er helt mørt. Jævn saucen let.
Rist baconskiverne sprøde. Anret kyllingestykkerne i et halvdybt fad. Hæld saucen over og fordel baconstrimlerne på toppen. Server med løse ris.