4 pers.
Ingredienser
4 kyllingefileter
2 spsk. smør eller olie
Marinade:
3 spsk. soya
1 spsk. olie
2 spsk. farin
2 spsk. frisk reven ingefær
friskkværnet peber
Grønsager:
2 røde peberfrugter
1 gul peberfrugt
2 rødløg
2 fed hvidløg
150 g sukkerærter
Sauce:
2 dl vand + bouillon
2 spsk. soya
1 spsk. sukker
2 tsk. kartoffelmel
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienserne til marinaden. Skær kyllingekødet i strimler og bland dem i marinaden. Lad det stå mens grønsagerne ordnes.
Skær peberfrugter i strimler. Pil løgene og skær dem i skiver, skær ærter på skrå.
Varm 2 spsk. olie eller smør i en wok og svits peberfrugt, rødløg og hvidløg under omrøring i 2 minutter. Tilsæt sukkerærter og svits yderligere i 1 minut. Tag grønsagerne op. Læg nu kødstrimlerne i og steg dem under omrøring i ca. 3 minutter.
Rør ingredienserne til sovsen sammen og hæld det over kødet. Lad det koge op og rør til det jævner. Bland grønsagerne i og smag til med salt og friskkværnet peber.
Server med ris eller pasta.