
ca. 25 stk.
Ingredienser
300 g mel
200 g sukker
1 æg
Fyld.
150-200 g marcipan
500 g friske jordbær
Gele.
1 dl jordbærsaft
½ dl vand
2 blade husblads
Fremgangsm & aring;De
Hak smørret i melet. Smuldr det dernæst grynet med fingrene. Tilsæt sukker og æg og ælt dejen sammen. Læg den koldt i 1 time.
Rul dejen ud og beklæd små linseforme med den. Bag kagerne ca. 10 minutter ved 200 grader. Lad bunden afkøle.
Rul marcipanen tyndt ud og beklæd linsebundene med den. Skyl jordbærrene og del dem i halve eller også skiver. Fordel jordbærrene i kagerne.
Varm jordbærsaft og vand. Udblød husbladsen i koldt vand. Knug husbladsen i den varme saft under omrøring. Lad geleen blive kold. Øs lidt gele med en ske over frugterne i kagerne & #8211; inden geleen stivner;