4 pers.
Ingredienser
1/4 vandmelon
½ honningmelon
1 hjertesalat
1 bdt. rucola
8 skiver parmaskinke
1 bdt. purløg
2 spsk. olivenolie
1½ spsk. citronsaft
1 spsk. honning
evt. 1/4 fed hvidløg
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skær begge meloner ud i terninger eller kugl dem ud med et kuglejern eller teske. Skyl salatbladene og tør dem grundigt. Det er vigtigt at de ikke er våde, fordi der er meget vand i melon. Striml parmaskinken med fingrene. Skær purløg i 2 cm. lange stykker. Kom citronsaften i en skål sammen med hvidløg og rør honning, salt, friskkværnet peber og olivenolie i lidt ad gangen, så dressingen ikke skiller. Kom de øvrige ingredienser i en skål og vend meget forsigtigt i dressingen, så melonerne ikke smatter ud.
Server med godt brød.