Stegt andebryst med ristede svampe

4 pers.

Ingredienser

2 andebryster
200 g champignon
1 spsk. smør
½ dl rødvin
200 g østershatte
1 bdt. forårsløg
1 dl fløde
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Tø andebrysterne op. Rens svampene og skær dem i mindre stykker. Rens og skyl løgene.
Skær fedtsiden på andebrysterne i rudemønster og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad, til fedtet er smeltet af og skindet gyldent, ca. 12 minutter. Vend kødet og forsæt stegningen i 15 minutter. Tag kødet af panden, drys med groft salt og friskkværnet peber. Pak i folie. Lad dem hvile i 15 minutter.
Kom smør på panden, rist løg og svampe og hold dem varme på et fad. Kog stegeskyen sammen med fløde og rødvin, smag til med salt og peber.
Skær kødet i tynde skiver og anret med svampe. løg og sauce.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik