
Lækker kebab, perfekt til grillen.
Ingredienser
saft + skal af 1 appelsin
saft og skal af 1 citron
saft og skal af 1 lime
2 tsk. stødt spidskommen
2 tsk. chilipulver
1 dl olivenolie
750 g kyllingebryst fileter, skæret i 16 stykker
½ dl balsamico
1 rødløg, halveret og skåret i både
2 store squash, halveret og skåret i store stykker
2 gule squash, halveret og skåret i store stykker
friskkværnet peber
1 pk. rucola salat
2 pk. cherry tomater, halverede
Fremgangsmåde
Hvis der bruges træspyd, skal de lægges i blød i vand i 20 minutter inden de skal bruges.
Bland de 5 første ingredienser og ½ dl olive i en skål. Tilsæt kyllingestykker og vær opmærksom på at marinaden skal dække det hele. Lad det marinere i 1 time.
Imens piskes den resterende ½ dl olie med balsamico og pensles på grøntsagerne. Gem resten og brug det som salat dressing.
Kom stykker af løg, squash og kylling på spyddene og blev ved indtil der ikke er mere. Kværn peber ud over.
Tænd grillen op og pensl risten med olie. Grill spyddene indtil kyllingen er gennemstegt.
Bland rucola med resten af olie-/eddikedressingen. Tilsæt salt og friskkværent peber. Læg salaten på 4 tallerkner, kom 2 spyd på hver tallerken og pynt med halverede tomater.