
4 pers.
Ingredienser
400 g kyllingefilet
1 bdt. forårsløg
1 spidskål
1 bdt. grønne asparges
ca. 200 g baby spinatblade
2 spsk. olie (vindruekerne- eller rapsolie)
ca. 1 dl hønsebouillon
ca. 200 g æggenudler
Marinade:
½ dl soya
½ spsk. finthakket ingefær
1 fed presset hvidløg
½ tsk. Sambal Oelek
Fremgangsmåde
Pisk alle ingredienserne til marinaden sammen.
Skær kyllingekødet i tynde skiver og lad kødet trække i marinaden i 10-15 minutter på køl.
Kog nudlerne efter anvisning.
Snit forårsløg i 3 cm. lange stykker på skrå. Snit kålen fint. Bræk den nederste ende af aspargesene og skær dem i 5 cm. lange stykker på skrå. Skyl og tør spinaten.
Varm olie op i en wok og steg kyllingekødet sammen med marinaden i 2-3 minutter. Tag kødet op med en hulske.
Steg derefter de snittede grøntsager i olie i 2 minutter, til de er sprødmøre.
Tilsæt spinatblade og læk kyllingekødet tilbage i wokken. Tilsæt hønsebouillon og kog retten igennem. Smag evt. til med lidt mere soja og Sambal Oelek.
Servering:
Læg de kogte nudler i et fad og vend dem rundt med stegt kylling og grønt.