Honningstegte lår

2 pers.

Ingredienser

4-6 kyllingelår med skind
salt, friskkværnet peber
olie til bruning
2 cm. friskrevet hakket ingefær
1 bananskalotteløg i tynde både
6 hele fed hvidløg, pillede
1 spsk. akaciehonning
2 tsk. dijonsennep
saft af ½ citron
½ finthakket frisk, rød chili
½ dl kyllingebouillon

Fremgangsmåde

Brun lårene let på alle sider i olie, drys med salt og friskkværnet peber. Tilsæt ingefær, løg, hvidløg, honning, sennep, citronsaft, chili og bouillon. Kog igennem, kom det hele i et ildfast fad og steg det i en forvarmet ovn ved 200 grader til lårene er godt stegte, ca. 20 minutter. Pensl med stegevæden under stegningen.
Server med grøn salat og brød.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik