
6 pers.
Ingredienser
Nøddebunde:
2 æg
100 g sukker
75 g nødder
1 spsk. kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
Fyld:
4 dl piskefløde
1 ds. mandariner
50 g mørkt chokolade
Pynt:
200 g marcipan
kakao eller reven chokolade
Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker skummende. Mal nødderne gennem mandelkværn eller i en blender. Tilsæt de malede nødder, kartoffelmel og bagepulver med let hånd. Kom dejen i en velsmurt lagkageform og bag bunden i ca. 12 minutter ved 20 minutter. Lad bunden blive kold.
Pisk fløden til skum. Hæld lagen fra mandarinerne og bland dem i flødeskummet, sammen med hakket chokolade. Fordel fyldet på bunden. Rul marcipanen ud og dæk flødeskummet med den. Pynt med et par mandarinbåde og drys kakao eller reven chokolade over.