
6 pers.
Ingredienser
Sauce.
1½ kg. Tomater. Uden kerner og hakket
8 forårsløg. Hakket
8 fed hvidløg. Finthakket
2 røde snack pebre i tynde skiver
½ bdt. Frisk koriander
½ bdt. Frisk basilikum
salt
1 spsk. Olivenolie
8 grønne peberfrugter. Hakket
Topping.
3 gule peberfrugter. I tynde skiver
3 røde peberfrugter. I tynde skiver
1 tsk. Røde chili flager
500 g champignon i skiver
500 g pasta
250 g revet mozzarella
Fremgangsm & aring;De
Bland alle ingredienserne til saucen og lad det koge sammen. Skru ned for varmen og lad det simre i 45-60 minutter.
Imens varmes olien op. Tilsæt løg. Gul peber. Rød peber; Chiliflager og champignon. Sauter 7-10 minutter eller også til grønsagerne er al dente. Hælg det friskkogte pasta på et fad. Hæld tomatsaucen over og derefter peberfrugt-/champignonblandingen. Top med revet mozzarella ost. Server med det samme.