Fettuccine med kylling

4 pers.

Ingredienser

2 spsk. olie
4 kyllingebryster i strimler
1 tsk. hakket oregano
1 tsk. hakket basilkum
1 tsk. hakket persille
1/4 tsk. sellerisalt
2 finthakkede fed hvidløg
friskkværnet peber
1 rød peber, hakket
500 g fettuccine
125 g smør
11/4 dl piskefløde
125 g frisk revet parmesan

Fremgangsmåde

Varm olien i en sauterpande. Tilsæt kyllingestrimlerne, oregano, basilikum, persile, sellerisalt, hvidløg og peber. Svits i 5 minutter. Tilsæt rød peber og svits videre i 3-4 minutter, eller til kyllingestrimlerne er gennemstegt. tag det fra varmen. Kog pastaen.
Smelt smørret i en stor pande over lav varme. Tilsæt pasta, fløde, parmesan, kylling og peberfrugt. Varm det igennem og server.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik