Grydestegte andelår

Ingredienser

3 andelår
2 pærer
2 skiver bacon
2 fed hvidløg
2 skalotteløg
ca. ½ øl (det skal være en der smager af noget)
2-3 laurbærblade

Fremgangsmåde

Skyl lårene under koldt vand. Gnid salt og peber ind i dem. Skær bacon i strimler og svits i en sauterpande. Svits lårene med skindsiden nedad. Vend dem når de er brunede. Hak de udkernede pærer og skalotteløgene. Tilsæt pærer, løg, 2-3 laurbærblade og svits dem med i 1 minuts tid.
Hæld øl på. Når det koger, så skru ned og lad det simre i 1 time. Si det så saucen kan laves. Lav en opbagt sauce eller tilsæt fløde – alt efter lyst. Skum dog for fedt inden!!!
En salat med kål og frugt gør sig godt til.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik