
Ingredienser
1 kylling
½ liter kokosmælk
½ liter vand
200 g østershatte eller champignon
2 tomater
25 mm frisk ingefær
2 stilke citrongræs
½ dl citronsaft
5 friske chilier
3 spsk. fiskesauce
2-3 limeblade
frisk koriander
friske forårsløgstoppe
salt
Fremgangsmåde
Skær ingefær i skiver. Skær citrongræs i 2-3 cm. lange stykker. Riv østershatte i mindre sykker. Del kyllingen i 8 stykker. Skær kødet fra benene og skær det i mindre stykker. Hæld kokosmælk og vand i en gryde. Kog op og tilsæt ingefær, citrongræs og kylling. Kog til kyllingestykkerne er møre, ca. 10-15 minutter. Tilsæt østershatte. Kog igennem et par minutter. Smag til med salt og peber. Tilsæt fiskesauce, chili og så meget citronsaft at suppen på en gang smager frisk og stærk. Pluk koriander og skær forårsløgstoppe i ca. 2 cm. lange stykker.
Tilsæt limeblade, koriander og løgtoppe.