Ingredienser
2 kyllinger (max. 1100 pr. stk)
2 dåseøl
20 tørrede enebær
frisk citrontimian
frisk rosmarin
olivenolie til stegning
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kyllingerne renses og gnides indvendig med salt og friskkværnet peber. Med en fjerkræssaks klippes spidserne af lårene.
Vask dåserne – hæld det halve ud af hver dåse – og fyld så enebær og urter i dåserne. Stik dåserne op i enden af kyllingerne, så den står godt og sikkert. Pensl fuglene med olivenolie og drys mes salt og friskkværnet peber.
Fuglene grilles ved inddirekte varme i 50-60 minutter. Topspjældet skal vende væk fra kyllingerne.
TIP:
Vær 2 til at fjerne dåserne fra kyllingerne igen, da de er MEGET varme!!
Find en ejendomsmægler i Billund