
4 pers.
Ingredienser
1 fennikel, skåret i skiver
1 squash, skåret i skiver på langs
2 gulerødder, skåret i skrå skiver
2 røde peberfrugt, skåret i grove stykker
saft af ½ lime
1 spsk chilipulver
1 spsk olivenolie
1 tsk ingefær, finthakket
flagesalt, friskkværnet peber
Dressing:
1 spsk flydende honning
saft af 1 citron
2 spsk olivenolie
blade af 3 stilke frisk timian
flagesalt, citronpeber
1 tsk hvid balsamico
½ tsk rød balsamico
Fremgangsmåde
Vend grøntsagerne med olie, salt, friskkværnet pebet og ingefær. Steg på en grillpande ved høj varme, til de får grillstregerne. De skal stadig have bid.
Bland en dressing af honning, citronsaft, olivenolie, timian, salt, citronpeber og balsamico. Dryp over grøntsagerne og server.