Livsstil og God Mad

Rødspætter med spinat og mornaysauce

4 pers.

Ingredienser

600 g frosset spinat, optøet og presset fri for væde
finrevet skal af 1 økologisk citron
1 rød peberfrugt i små tern
2 skalotteløg, finthakket
1 brik mornaysauce
salt, friskkværnet peber
400 g rødspættefileter

Fremgangsmåde

Dup rødspættefileterne tørre, krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
Tag lidt citronskal og rød peber fra til pynt. Bland resten af citronskallen, den røde peber, løg, salt og friskkværnet peber i spinaten. Kom spinatblandingen i et smurt ovnfast fad. Fold rødspættefileterne, så de ligger dobbelt. Pres fileterne lidt ned i spinatblandingen, men så de stadig stikker lidt op og hæld mornaySauce over. Drys med det der er taget fra til pynt. Bank fadet lidt ned mod køkkenbordet og gratiner retten midt i ovnen i 20 minutter ved 225 grader.
Server med kartofler eller pasta.

Exit mobile version