Livsstil og God Mad

Tandoori kylling på grill

Ingredienser

½ liter yoghurt
2½ cm. frisk ingefær, revet
3 fed knust hvidløg
2 tsk. paprika
2 tsk. salt
1½ tsk. kanel
1 tsk. spidskommen
1 tsk. stødt koriander
friskkværnet peber
1/4 tsk. stødte nelliker
1500 g kyllingestykker med skind
limefrugt i både som tilbehør

Fremgangsmåde

Hæld yoghurt i en stor skål. Tilsæt krydderierne og rør det godt sammen. Skær 2-3 snit i kyllingestykkerne. Læg kødet i marinaden og sørg for, at marinaden kommer godt ind i snittene. Dæk skålen til og lad det marinere i mindst 8 timer.
Pensl risten med olie. Skrab det meste af marinaden af og grill over inddirekte varme i 50-70 minutter – vend 1 gang. Drys mes salt og peber. Server med limebåde og naanbrød.

Exit mobile version