
4 pers.
Ingredienser
2 lange fuldkornsbaguette
2 mozzarella, presset for væde og skåret i skiver
2 røde peberfrugter, udkernet og skåret i kvarter
2 grønne peberfrugter, udkernet og skåret i kvarter
1 håndfuld basilikumblade
30 g semi-dried soltørrede tomater
200 g flødeost naturel light
1 spsk god pesto fra glas
salt, friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Læg de udkernede peberfrugter på en bageplade med bagepapir. Sæt dem i en 250 grader varm ovn og bag dem til skindet bliver helt sort, ca ½ times tid. Tag dem ud og læg dem i en dyb talleken, dæk med plastfilm og lad dem stå til de er næsten kolde. Pil det sorte skind af.
Flæk baguetterne igennem på langs. Rør flødeost med pesto, salt og friskkvænet peber – smag til. Smør
det på top og bund af brødet, der lægges sammen med
mozzarella, peberfrugter, basilikumblade og soltørrede tomater. Del brødene, så der bliver 4.