
4 pers.
Ingredienser
400 g penne
2 fed hvidløg, finthakket
50 g valnødder, hakket
50 g blå ost i mindre stykker
1 kg frisk spinat, godt skyllet, slynget og plukket i mindre stykker
2 dl piskefløde
lidt frisk, revet muskatnød
salt og friskkværnet peber.
hel parmesanost, fintrevet
lidt olie
Fremgangsmåde
Varm lidt olie op i en stor gryde og sauter hvidløg og valnødder i 5 minutter, ved ikke alt for høj varme. Hvidløg må ikke tage for meget farve. Tilsæt blåost, spinat og piskefløde og lad det simre i 5 minutter. Smag til med muskatnød, salt og friskkværent peber.
Kog penne i rigeligt, godt saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af.
Vend saucen rundt i pastaen og server retten rygende varm med friskrevet parmesan til.