Paprikakylling

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
Edelsüss paprika
1 rød peber i strimler
1 gul peber i strimler
1 orange peber i strimler
1 løg, halveret og skåret i skiver
2 fed hvidløg, knust og finthakket
salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Drys kyllingekødet med paprika, salt og friskkværnet peber. Tryk krydderierne godt ned i kødet, så det bliver der. Varm olie op på en pande og steg kødet ca. 6 minutter på hver side og tag dem af panden. Kom evt. lidt mere olie på panden og sauter løg, til de blive bløde og begynder at tage farve. Tilsæt peberfrugter og krydr med salt og friskkværnet peber. Steg i 1-2 minutter, til peberfrugterne begynder at blive lidt bløde. Tilsæt hvidløg og lad det stege med i ½ minuts tid. Skru ned og lad det simre i 5 minutter. Kom kyllingekødet tilbage i panden og lad dem stege med i endnu 5 minutter. Smag til med salt og peber. Server kyllingeretten med ris til.