Soya-kylling med forårsgrøntsager

4 pers

Ingredienser

4 kyllingebrystfileter
1 dl soya
1 spsk flydende honning
1 bdt radiser, halveret
1 bdt grønne asparges, det nederste brækket af og resten skåret i mindre stykker
500 g gulerødder, skåret i skiver på skrå
500 g små majroer, skåret i både
1 bdt forårsløg, snittet
salt, friskkværnet peber
olie til stegning

Fremgangsmåde

Bland soya og honning. Hæld marinaden i en pose sammen med kyllingebrystfileterne, luk posen tæt og vend godt rundt. Lad dem marinere i mindst 6 timer, gerne natten over.
Varm lidt olie op på en pande og steg kyllingefileterne i ca. 5 min. på hver side ved middelvarme, krydr med lidt friskkværnet peber. Varm olie op i en wok eller sauterpande, lynsteg først majroer og gulerødder i 4-5 min. ved god varme, krydr med salt og friskkværnet peber. Kom radiser, asparges og forårsløg ved og lynsteg i endnu 2-3 minutter, så grøntsagerne stadig har bid. Smag til og server grøntsagerne til kyllingen sammen med friskkogt ris.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik