Kylling i karry

4 pers.

Ingredienser

500 g kyllingebrystfilet, skåret i pænt store tern
1 spsk madras karry
4 løg, skåret i smalle både
1 dåse hakkede tomater
2 dl hønsebouillon
100 g græsk yoghurt
100 g frisk babyspinat, godt skyllet og slynget tør
salt, friskkværnet peber.
lidt olie

Fremgangsmåde

Varm lidt olie op i en gryde og brun kyllingestykkerne – evt. ad et par gange, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt løg og lad dem stege med i 2-3 minutter, til de begynder at tage farve, tilsæt karry og lad det svitse med et kort øjeblik. Hæld tomater og bouillon ved og lad det simre i 5-6 min. Rør yoghurt i, kom spinaten ved og
varm det igennem. Smag til med
salt og friskkværnet peber. Når spinaten er faldet sammen er retten klar til servering. Server med ris.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik