
4 pers.
Ingredienser
1 frisk rød chili. Udkernet og finthakket
2 fed hvidløg. Knust og finthakket
1 bdt. Grønne asparges. Det nederste brækket af og skåret i mindre stykker på skrå
1 spidskål. Fintsnittet
1 bdt dild. Hakket
400 g frisk pappardelle
300 g store. Grønlandske rejer. Optøet og dryppet af
40 g hel grana padana ost. Fintrevet
salt. Friskkværnet peber
lidt olivenolie
Fremgangsm & aring;De
Varm olien i en (sauter)pande og sautér chili og hvidløg i et minuts tide.Uden de tager
farve & #8211; Rør hele tiden. Bland asparges og spidskål.
vend dem i og sautér videre i ca. 4 minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber. Drys med dild
Kog pappardelle efter anvisning på emballagen i rigeligt. Godt saltet. Vand; Hæld vandet fra og afdryp. Vend pastaen med rejer og spidskålsblandingen. Smag til og drys med revet ost. Server straks.