Pappardelle med asparges og spidskål

4 pers.

Ingredienser

1 frisk rød chili, udkernet og finthakket
2 fed hvidløg, knust og finthakket
1 bdt. grønne asparges, det nederste brækket af og skåret i mindre stykker på skrå
1 spidskål, fintsnittet
1 bdt dild, hakket
400 g frisk pappardelle
300 g store, grønlandske rejer, optøet og dryppet af
40 g hel grana padana ost, fintrevet
salt, friskkværnet peber
lidt olivenolie

Fremgangsmåde

Varm olien i en (sauter)pande og sautér chili og hvidløg i et minuts tide,uden de tager
farve – rør hele tiden. Bland asparges og spidskål,
vend dem i og sautér videre i ca. 4 minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber. Drys med dild
Kog pappardelle efter anvisning på emballagen i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og afdryp. Vend pastaen med rejer og spidskålsblandingen, smag til og drys med revet ost. Server straks.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik