
Ingredienser
225 g sukker
150 g blødt smør. Blødt
korn af 1 stang god vanilje
4 æg
100 g marcipan
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
3 bananer (modne Men stadig faste)
75 g usaltede pistacienødder. Hakket
Fremgangsm & aring;De
Forvarm ovn til 170 grader.
Beklæd en brødform på 1.5 liter med bagepapir.
Skær marcipanen ud i små stykker. Og rør stykkerne godt sammen med sukkeret. Rør smørret i. Sammen med vaniljekornene. Rør æggene i et ad gangen. Sigt mel og bagepulver sammen i en skål og hæld det & #8211; Endnu engang & #8211; Gennem sigten og ned i dejen. Bland det hele godt.
Mos bananerne og rør det i dejen. Kom pistacienødderne i og vend rundt til dejen er ensartet.
Hæld dejen i formen og bag i midten af ovnen i ca. 70 min.